Количката е празна

Покажи количката  

Подаръци

Подаръци - Безплатна доставка

За нас

Случвало ли ви се е да се чудите с часове какъв подарък да купите за ваш близък? Откъде да го намерите? Ето как всъщност се роди идеята за нашия магазин. След огромния успех на Коледния базар през 2010 година,отворихме нашия пръв магазин в Пловдив като редом с него разработихме и нашия уебсайт. При нас всичко е интересно, забавно, оригинално и неповторимо. Имаме огромен избор от подаръци и изненади за малки и големи – разнообразна гама от весели часовници, касички, светещи чаши, парти тениски и потници, соларни играчки, вълшебни чаши, четирилистни детелини, химикали, игри за възрастни с шотове, оригинални рамки за снимки, поставки за ножове и химикали, уникални лампи и свещници, аксесоари за компютри, музикални детски прожектори, сезонни продукти, хоби игри (голф, джаги и др.), фенерчета, шапки, кашлящи пепелници, светещи връзки и колани, цветен душ и още много други.

Кая.БГ - Подаръци и изненади

Ние с радост ще ви помогнем при избора на подарък, ще ви дадем съвет и ще ви съдействаме с каквото можем. Влезете ли при нас, ще излезете с усмивка на лицето и ако не купите нещо днес, ние ще ви очакваме утре дори и само за да ви дарим с още една усмивка.

Кая.БГ - Подаръци и изненади Кая.БГ - Подаръци и изненади

Наред с богатия избор на подаръци нашия екип се стреми да ви запознава с нови неща всеки месец. Ние постоянно се интересуваме и правим проучвания на световния пазар за най-търсените и продавани продукти в нашата сфера и се опитваме да предоставим на нашите клиенти възможността да ги открият в нашия магазин.

Ние искаме да работим за вас и ако имате някакви интересни идеи и предложения пишете ни. Ако търсите нещо и не можете да го откриете другаде споделете с нас.

Нови подаръци

Най-продавани подаръци

 

Кая.БГ - Подаръци и изненади е собственост на Кая 9 ООД. Copyrights © 2012. Кая 9 ООД

Кая.БГ - Подаръци и изненади - Магазин: България, гр. Пловдив, ул. Христо Дюкмеджиев 1, КАПАНА (зад Халите, до Железарския магазин),
GSM: 0899 285 985, 0897 008 275

 

SEO и поддръжка: Алиса и #/bin/bash