Количката е празна

Покажи количката  

Подаръци

Подаръци - Безплатна доставка

Кутия за 8-ми март

Email
Оригинален и забавен подарък за 8-ми март
Подаръци - Кутия за 8-ми март
Цена:
Цена: 10,90 лв
Вид

Описание

Изненадайте любимото момиче, жена, съпруга, партньорка или майка с тази кутия пълна с красиви пожелания, стихове и чувства. Няма по-хубав и романтичен подарък за една жена от добрата и мила дума, от топлите чувства, които ви е трудно да изречете на глас или да споделите. В нашето забързано ежедневие все по често забравяме да отделим нужното внимание за тези дребни на пръв поглед, но толкова важни за нежната половинка неща. Кутийката съдържа 25 късметчета и пожелания, всяко запечатано със сърце и свещник с мече свещ. Може да изберете между кутия за любимата жена или за майка. Ето и част от тях: за майка - „Благодаря ти мамо, че ме научи да прощавам, че ме научи да не се предавам! Че ми даде своята сила и най-вече твоята закрила!“; „Искам да те нарисувам с най-красивата боя. С коя боичка се рисува кажи ми, мамо, обичта?“; за жената: „Бъди мила и добра и вярвай в любовта, бъди горда за това, че си истинска жена“; “Ти си най-сладкото нещо в живота ми, най-нежното нещо в ръцете ми и най-важното нещо в сърцето ми!“.

Най-страхотният подарък за всяка жена по случай 8-ми март, за рожден или имен ден или просто, за да и кажете колко много означава за вас и колко я обичате и цените. Пригответе се за сълзи от радост, прегръдки и целувки след това.

Материал: хартия, PVC, стъкло

Размер на кутия: 12 см х 13.5 см

Нови подаръци

Най-продавани подаръци

 

Кая.БГ - Подаръци и изненади е собственост на Кая 9 ООД. Copyrights © 2012. Кая 9 ООД

Кая.БГ - Подаръци и изненади - Магазин: България, гр. Пловдив, ул. Христо Дюкмеджиев 1, КАПАНА (зад Халите, до Железарския магазин),
GSM: 0899 285 985, 0897 008 275

 

SEO и поддръжка: Алиса и #/bin/bash